Auran kunta tempaisee Auran markkinoilla: auralaiset voivat voittaa kunnanjohtajan päiväksi käyttöönsä

0

AURA. Auran kunta käynnistää lauantaina ”Kaikki hyvä lähelläsi” -markkinointikampanjansa Auran markkinoilla pilke silmäkulmassa: kampanjan lähtölaukauksena toimii Voita kunnanjohtaja päiväksi käyttöösi -tempaus.

Kunta osallistuu perinteikkääseen markkinatapahtumaan omalla teltallaan, jossa auralaiset pääsevät osallistumaan arvontaan, jonka pääpalkintona voittaa kunnanjohtaja Terhi Källin päiväksi käyttöönsä. Arvontaan voi osallistua täyttämällä kunnan teltalla arvontakupongin, jossa kysytään osallistujan mielipidettä siihen, mikä on Aurassa parasta. Myös ulkopaikkakuntalaiset voivat osallistua arvontaan, mutta heidän pääpalkintonsa on pienyrittäjien tuotteista kerätty herkkukori.

–Halusimme heittäytyä ja osoittaa, että kuntamarkkinointi ei ole aina niin vakavaa. Kunnanjohtajan arvonta on esimerkki matalan kynnyksen yhteydestä kunnan virkahenkilöihin ja siitä hyvästä positiivisesta vireestä, joka Aurassa vallitsee, kertoo Auran kunnan elinvoimajohtaja Anna-Mari Alkio kunnan tiedotteessa.

Kunnanjohtajan arvontaan Aura on saanut inspiraationsa Kosken kunnasta, jossa oli vastaavanlainen arvonta vuonna 2018.

”Kaikki hyvä lähelläsi” on Auran kunnan monikanavainen ja moniformaattinen asumisen kampanja, joka toteutetaan kevään aikana. Kampanjassa tullaan muun muassa nostamaan esille Auran vahvuuksia asukastarinoiden kautta. Kampanjassa muistutetaan myös Auran hyvästä sijainnista, palveluista, luonnosta, ympäristöstä ja harrastusmahdollisuuksista.

Auran markkinoilla kunta houkuttelee ihmisiä myös tutustumaan tonttitarjontaansa. Muun muassa Metsä-Halavan uusi aurinkoinen asuinalue ja Rantamaan alueen edulliset omakontit Auran kirkonkylässä odottelevat ostajiaan.

Auran markkinat järjestetään lauantaina 9.3. klo 9–15 osoitteessa Huuskantie 22. Markkinat järjestää Lions Club Aura. Auran kunnanjohtajan tai herkkukorin arvontaan on mahdollisuus osallistua Auran kunnan teltalla klo 9–15.