Hienon kauden pelannut hirvilauma jäi mitalitta

0
Kokeneempi Kiekko-67 vei pronssiottelun niukasti nimiinsä ja hienon kauden pelannut hirvilauma joutui tyytymään neljänteen sijaan. Kuva: Markku Pönni

JÄÄKIEKKO. Hirvilauman hieno kausi päättyi pettymykseen. Kiekko-67 vei pronssin tiukan taiston jälkeen maalein 4–3.

TarU meni toisessa erässä 0–1-johtoon, mutta sortui tämän jälkeen jäähyilyyn. Kotijoukkue käytti tilaisuutensa hyväkseen ja kolmanteen erään lähdettiin Kiekko-67:n 3–1-johdossa.

Kolmannen erän alussa TarU kampesi itsensä tasoihin kotijoukkueen kanssa. Kokeneempi Kiekko-67 kuitenkin onnistui vielä erän lopussa kertaalleen ja vei pronssimitalit.

TarU:n pistemiehiä olivat Niko Wahlsten (2+0), Aaro Mäkinen (1+1), Niko Hirvonen (0+2), Santeri Perho (0+1), Seet Kukkanen (0+1) ja Oskari Rauhala (0+1).