Naputus: ”Ei kannata ruinata soteuudistuksen haitoista”

0

Koski Tl:n ei kannata keskustavaltaisena kuntana ruinata soteuudistuksen haitoista: Keskustan koko ryhmä äänesti viime kaudella eduskunnassa asian puolesta, PS ja KOK äänestivät kokonaan EI. Sen sijaan on mietittävä, mitä jatkossa äänestää.
Syy, seuraus ja herätys

Tämäkö on maaseutu, jota halusimme? Poistuvat palvelut, kuihtuvat keskustat, tyhjät kylätiet. Tilalle tuulipuistot, hakkuuaukeat ja maatalouden suuryksiköt. Missä on ihmisten, luonnon ja eläinten arvostus?
Surullista

Harras toive niille äidin pikku kullanmuruille, jotka pärisyttävät mopojaan edestakaisin Kosken Tl. keskustaa: voisitteko mennä vähän kauemmas mainostamaan, mitä joulupukki on teille tuonut. Että ette valvottaisi koko keskustaa.
Härkätien varren asukas.

Äänet kamaluusjärjestyksessä: mopojen rämrämrämräräräm, koirien räksytys (yhtä pahoja), juoppojen mölinä. Onneksi viimeksi mainittuja ei tarvitse kuunnella asunnossani.
Lasu

Nyt olisi kiva tietää, että jos tulevaisuudessa marttilalaisena vaihtaa terveysasemakseen Riihikosken sijasta Liedon, niin käykö sitten niin, että jos Marttilan sote-pisteessä joskus olisikin lääkärinvastaanotto, niin sinne ei pääsekään, kun on tullut valinneeksi asemakseen Liedon ja sinne on sitten pakko mennä.
Tulipahan mieleen

Kevätkin saapuu hiljalleen. Pyörätietkin jo osittain lakaistu, kiitos siitä. Kiva harrastaa liikuntaa. Vaan tuo järjen puute taas kukkii, pienen koiran kakkakökköjä on vähän väliä Sillankorventiellä: saa koko ajan niitä väistellä. En käsitä, mitä sillä halutaan ilmaista: onko se jotakin yleistä katkeruutta sääntöjä ja yhteiskuntaa kohtaan? Kiitos siitä, että postilaatikon edustat ja talojen nurkat ovat pysyneet puhtaina. Nämä muutamat piittaamattomat pilaavat meidän muidenkin koirantaluttajien maineen.
Kesää kohti

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän