Naputus: ”Suljetaankin Turun terveysasemapalvelut”

0

Varhan sotesuunnitelmat voisi kääntää maakunnan piristysruiskeeksi: suljetaan Turun terveysasemapalvelut ja ohjataan asiakkaat ympäristökuntien terveysasemille. Fölivuorot Turusta ympäristökuntien terveysasemille saattaa tulla yhteiskunnalle halvemmaksi kuin lopetettavien terveyspalveluiden asiakkaiden ristiin rastiin maakuntaa takseilla ajattaminen. Bonuksena julkisen liikenteen lisääntyminen saa ihmiset liikkumaan.
Olli Vestu

Varha on saanut sellaisen sekasotkun aikaan, ettei siinä ole mitään järkeä. Hyvä, että tästä puhutaan ja kirjoitellaan. Koko uudistus runnottiin väkisin, ja tässä on tulos.
Tasa-arvo ja ihmisoikeudet

Kuten Yläneellä: ensin kutistetaan palvelut vähiin ja siten saadaan alhaiset käyntikerrat palveluiden kokonaan poistamiseksi?
AMen

Kutsu Senior adviser Aimolle kunnanhallituksen kokoukseen keskustelemaan syntyneestä tilanteesta ja tarvittavista toimenpiteistä.
Pro Koski Tl

Miksi ihmeessä marttilalaisten pitäisi lähteä Riihikoskelle saakka lääkäriin? Minne Lieto unohtui näistä sote-suunnitelmista.
Vastausta odotellen

Marttilan mini-Lappi, hieno paikka kaikkinensa! Todella ikävää, ettei kunnanhallitus näe asiaa samoin, vaan vuokraa maata lähistöltä tuulivipperöille. Ala-arvoista toimintaa.
Luonnon ja virkistyksen puolella

Kiitos Pöytyän Kirkkotien erinomaisesta talvikunnossapidosta urakoitsijalle! Tienhoito on ollut ensiluokkaista ja kalusto asianmukaista kelissä kuin kelissä. Samaa ei voi sanoa alueen muista teistä.
Tyytyväinen asukas

Tiedoksi: imbesillien kansalaisten mielipiteitä en huomioi, joten siinä mielessä niiden esittäminen on tarpeetonta. Mutta jos ne jotenkin pönkittävät heikkoa itsetuntoanne, niin olkaat hyvät.
Parta-Äijä

Naputuksessa 19.3. kerrottiin Koskella suojatien ylitystä odottaneesta pienestä koulupojasta. Vaan annas olla kun samaa suojatietä lähestyy nuori nainen. Jo pysähtyy heti ensimmäinen traktori auliisti antamaan tietä.
Tämän todennut

Lasuna (AVL 19.3.) en lähtisi moralisoimaan muiden liikennekäyttäytymistä. Taajamassa ei saa ohittaa etenkään jos kaikki ajavat nopeusrajoitusten mukaan. Sinä olisit voinut ajaa siihen suojatien eteen ja pysäyttää liikenteen.
Omatunto

Lasu: ei kannata puuttua toisten ajamiseen ennen kuin omat ajolinjat on kunnossa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän