OP Vakka-Auranmaa tarjoaa alueensa yhdistysten kanssa kesätyötä 71 nuorelle

0

AURANMAA. OP Vakka-Auranmaa tarjoaa tulevana kesänä 71:lle 15–17-vuotiaalle nuorelle kesätyöpaikan alueensa yhdistyksissä. Tuki yhden nuoren työllistämiseksi on 500 euroa.

Paikallisissa yhdistyksissä tarjolla olevat kesätyöpaikat julkaistaan OP Vakka-Auranmaan sivuilla 4.3., ja nuoret voivat hakea Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan kesätyöpaikkoja suoraan yhdistyksiltä 31.3. mennessä.

Monelle 15–17-vuotiaalle kampanjan kautta saatu kesätyö on ensimmäinen kokemus työelämästä.

–Tärkeän kesätyökokemuksen lisäksi nuoret oppivat oman talouden hallinnan taitoja, kun ensimmäisestä kesätyöstä saadaan ensimmäinen palkka. Taloustaidot luovatkin pohjaa pitkälle aikuisuuteen. Kiinnostus talouteen on tärkeää niin henkilökohtaisella, ammatillisella kuin yhteiskunnallisellakin tasolla, sanoo OP Vakka-Auranmaan toimitusjohtaja Lasse Vehviläinen pankin tiedotteessa.

Osuuspankkien lahjoituksen avulla yhdistykset palkkaavat 15–17-vuotiaita nuoria kesätöihin kahdeksi viikoksi. Nuoret hakevat kampanjan kesätyöpaikkoja suoraan yhdistyksiltä ja yhdistys vastaa kaikista nuoren kesätyöhön kuuluvista työnantajavelvoitteista. Kun yhdistys palkkaa nuoren, OP maksaa yhdistykselle nuoren kahden viikon palkan, 500 euroa.

Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa osuuspankit ympäri Suomen lahjoittavat tänä vuonna yhteensä yli 1 200 000 euroa yleishyödyllisille yhdistyksille nuorten työllistämiseksi. Samalla OP tukee lahjoituksilla kolmannen sektorin toimijoita.

Nuoret voivat hakea Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan kesätyöpaikkoja suoraan yhdistyksiltä 4.–31.3.2024. Tutustu kesätyöpaikkoihin ja lue lisää osoitteessa www.op.fi/web/op-vakka-auranmaa/kesaduuni

Kaikki kesätyöpaikat ja kesätyöpaikkoja tarjoavat osuuspankit löytyvät osoitteesta op.fi/kesaduuni