Kaiku jatkaa pöytätenniksen pääsarjassa – Koskelaiset voittivat karsinnoissa kaikki ottelunsa

0
Kaiun kolmikko Rasmus Vesalainen (vas.), Esa Kanasuo ja Matias Vesalainen jatkaa pöytätenniksen mestaruussarjassa kaudella 2024–2025. Kuva: Esko Heikkinen

PÖYTÄTENNIS. Kosken Kaiun pöytätennismiehistö jatkaa lajin pääsarjassa myös tulevalla kaudella. Asia varmistui lauantaina Helsingin Ruskeasuolla, kun koskelaiset voittivat mestaruussarjakarsinnoissa kaikki ottelunsa.

Kaiun kolmikko Esa Kanasuo ja Matias ja Rasmus Vesalainen aloitti karsinnan väkevästi kukistamalla ykkösdivisioonasta karsintoihin nousseen PT Helsingin puhtaasti 5–0. Paljon heikommin ei sujunut seuraava kierros, kun toinen ykkösdivisioonajoukkue eli OPT-86:n kakkosjoukkue kaatui 5–1.

Sarjapaikka oli varmistunut jo tässä vaiheessa, mutta pisteeksi i:n päälle koskelaiset kukistivat vielä pääsarjajoukkueista Kaiun ohella karsimaan joutuneen HIK Pingiksen 4–3. Tappiostaan huolimatta hankolaiset jatkavat Kaiun seurana maan ylimmällä sarjatasolla.

–Syksyn avauskierroksella hävisimme Hangolle 2–5, joten kai tässä on kauden aikana menty eteenpäin. Selvät voitot ykkösdivarin joukkueista kertovat, että mestaruussarja on meille oikea sarjataso, mukavan karsintapäivän pelannut Esa Kanasuo kommentoi.

Kesken kauden puolustuspelaajaksi siirtynyt Kanasuo voitti päivän kuudesta kaksinpelistään viisi, kun Rasmus Vesalaisen ottelusuhde oli 4–2. Joukkueen ykköspelaaja oli päivän kaikki kuusi kaksinpeliään voittanut Matias Vesalainen.

Kaikulaiset olivat luonnollisesti tyytyväisiä sarjapaikan säilymiseen. Erityistä huomiota sai taas kerran se, että kaikulaiset olivat ainoana joukkueena liikkeellä kokonaan omin kasvatein, kolmen syntyperäisen koskelaisen voimin.

Vesalaisten kausi jatkuu vielä tulevana viikonloppuna kotikentällä alle 12- ja 18-vuotiaiden SM-kisoissa. Matias Vesalainen puolustaa mestaruutta 18-vuotiaissa ja nuoremmassa luokassa mukana on isohko joukko vasta pöytätennisuransa alkutaipaleella olevia koskelaisia.

Esko Heikkinen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän