Kosken kirkon tulevaan isoon remonttiin haetaan avustusta

0

KOSKI. Salon seurakunnan kirkkoneuvosto on päättänyt hakea Kosken kirkon korjaukseen korjausavustusta kirkkohallitukselta. Kirkkoneuvosto hyväksyi korjauksen toimenpidelistauksen kustannusarvioineen ja lähetti päätöksen edelleen kirkkovaltuuston hyväksyttäväksi.

Remontin kustannusarvio on lisätöineen noin 1,9 miljoonaa euroa ja suunnitelma sisältää sisäremontin kauttaaltaan. Muun muassa sähköt uusitaan, lattia piikataan auki, esteettömyyttä parannetaan, vessoja ja pieni keittiö rakennetaan sekä urkuparvea korjataan.

–Urut ja AV-tekniikka korjataan erillishankintana, seurakunnan kiinteistöpäällikkö Kai Fagerström kertoo ja toteaa, että iso korjaus on tulossa.

Kosken kirkko on Fagerströmin mukaan koko Suomen mittakaavassa niin erikoinen, että se pitää ilman muuta korjata.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän