Naputus: ”Asuntojen hinnat on liian korkeat”

0

Katselen uutta kotia maalta. Asuntoja on paljon myytävänä. Mutta hinnat ovat nähdäkseni liian korkeat, kun otetaan huomioon maailman muuttuminen. Lämmitys- ja remonttikustannusten nousu, kiristyneet lainaehdot, vähenevät lähipalvelut ja heikentynyt kysyntä. Näiden pitäisi jo näkyä hintapyynnöissä. Sopivia koteja on löytynyt monta. Sopivan hintaisia ei juuri yhtään.
Tosiostaja

Jos kunta on tehnyt ylettömän hyvän tuloksen, seuraava looginen askel olisi verotuksen keventäminen. Sekin olisi veto- ja pitovoimatekijä.
Sukanvarteen on vanhanaikaista kerätä

Wallan waltawat kiitokset ystävälliselle vuokra-autonkuljettajalle, joka neuvoi minulle kännykkäkorjaamon Turussa 9.4. Navigaattorini valhetteli. Ja kun kävelyni on vähän semmosta (max. 50m) selkävikani takia.
Lasu

Täytyy tunnustaa, että Kosken Tl. sirppiliiteri on komiassa kunnossa. Kiitos kaikille talkoolaisille.
Anonyymi