Naputus: ”Eikö riittäisi jo auringonnousut ja -laskut?”

0

Hieno juttu Kosken kouluruokailusta. Paljon on vuosikymmenien kuluessa tehty oikein. Näiden nuorten tulevaisuuden puolesta ei tarvitse pelätä. Myös ne 6,5% iloiseen joukkoon maistamaan kaverien pyytäminä, jos itse ei enää kehtaa mennä.
Tottumus on toinen luonto

Eikö riittäisi jo auringonnousut ja -laskut? Samanlaisia kuvia viikosta toiseen. Kuvat OK, mutta kaikkeen kyllästyy. Kiitos.

Toimitus vastaa: Niin kuin kaikesta lehden julkaisemasta materiaalista, myös lukijoiden kuvista tulee sekä positiivista että negatiivista palautetta. Lukijoiden kuvat herättävät kuitenkin enimmäkseen positiivisia reaktioita, joten niiden julkaiseminen on nähty perustelluksi. Kaikki kuvat eivät tosin aina lehteen mahdu, mutta niitä löytyy lisää kuvagalleriasta osoitteesta www.avl.fi
Auranmaan Viikkolehden toimitus


Naputa: kiitä, kehu, purnaa! Lähetä mielipiteesi Naputus-palstalle tekstiviestinä.
Näppäile teksti NAPUTUS välilyönti ja oma viestisi, loppuun nimesi tai nimimerkkisi ja lähetä se numeroon 17252. Yhden viestin hinta on 0,95 euroa/160 merkkiä.
Naputuksen voi lähettää myös osoitteeseen toimitus@avl.fi tai osoitteessa www.avl.fi/palaute (valitse osasto ”mielipidekirjoitus”).
HUOM: Kun lähetät naputuksen nettisivujen lomakkeella, kirjoitathan lomakkeeseen myös oman nimesi sekä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi. Emme julkaise kirjoituksia, joiden lähettäjästä meillä ei ole tietoa.