Naputus: ”Jos ei autoa olisi, alkaisin juopottelemaan ankarasti”

0

Kiitos ohikulkevalle naiselle, joka soitti minulle ambulanssin kaaduttuani porrastasanteella 27.3. Suuret kiitokset Katri Rautiaiselle ja Matti Verholle, jotka huolehtivat minusta ennen ambulanssin tuloa laittamalla lämpimiä peittoja päälleni ja auttoivat minut paareille ensihoitajien kanssa.
Sari Vuorinen

Miksei Marttilan tuulimyllyjä voisi rakentaa vaikka ihan 10-tien varteen, teollisuusalueelle? Siinähän humisevat muun liikenteen ohella. Pidetään eräreitistö ja natura-alueet hiljaisena, niin kuin tähänkin asti.
Eläimet ja luonnossa liikkujat kiittää

Neljän kullanmurun äiti (AVL 28.3.): kyllä on ihmeellinen ajatusmaailma sinulla. Ei voi kun ihmetellä. Vastuu lähtee kotoa siitä, että kullanmurut ajaa laillisilla mopoilla eikä yli viritetyillä, jotka kulkevat kovaa ja pitävät liian kovaa meteliä.
Yhtään en ihmettele

Toisinaan on häiritsevää, kun viikolla klo 23:n jälkeen herää jonkun rauhattoman sielun mopon pärinään juuri, kun on saanut unen päästä kiinni. Etsimättä tulee mieleen kysymys, minkälaiset kotiolot näillä lapsilla on.
Eivätkö vanhemmat välitä?

Aina on ollunna koiria, mopoja (myös itselläni, ei tarvinnut kääntää kaasusta rämrämräm). Aina on ollunna myöskin juoppoja. Jos ei autoa olisi, alkaisin juopottelemaan ankarasti, mölyäisin ja soittelisin haitaria kaiket yöt. Mnoh. Sitten on warmaan hyvä!

Pitäkää kissanomistajat leikkaamattomat kollinne kotona.
Jokakeväinen riesa

Varha-todellisuutta: varasin verikoeajan kaksi kuukautta sitten. Vuorokausi ennen ajankohtaa saapui muistutusviesti. Pari tuntia sen jälkeen uusi viesti: varaus on peruttu henkilökuntapulan takia, mene jonottamaan vuoronumerolla Lietoon tai Loimaalle. Eikä tämä ole edes ainutkertainen tapahtuma vaan näin on käynyt ennenkin.
Että näin

Lasu: muuta takaisin saunakamariin!
Elämän ääniä

Nykyään on hyvä, että kuntien nettisivuilla pidetään hallintoelinten pöytäkirjoja julkisesti nähtävillä. Niitä vertaillessa huomaa, että monissa kunnissa julkaistaan myös pöytäkirjojen liitteitä. Päätöksenteon kannalta ratkaiseva tieto onkin usein juuri liitteissä.

Toimitus pahoittelee: Parista naputuksesta puuttuu tällä kertaa muutama sana tai rivi viestipalvelussa pääsiäisenä olleen teknisen häiriön vuoksi.
Auranmaan Viikkolehden toimitus