Naputus: ”Miksi anomus oli puutteellinen?”

0

Esimerkki Martinkosken ja Salon seurakuntaliitoksen seurauksista: AVL julkaisi 23.4. uutisen, jonka mukaan Kirkkohallitus ei myöntänyt avustusta Kosken kirkon urkujen peruskorjaukseen eikä freskojen restaurointiin, koska anomus oli puutteellinen. Kukahan tämänkin anomuksen oli laatinut?
Liiasta keskittämisestä ei hyvää seuraa

Introverttinä päivällä ovat korvat, yöllä silmät.
Lasu


Naputa: kiitä, kehu, purnaa! Lähetä mielipiteesi Naputus-palstalle tekstiviestinä. Näppäile teksti NAPUTUS välilyönti ja oma viestisi, loppuun nimesi tai nimimerkkisi ja lähetä se numeroon 17252. Yhden viestin hinta on 0,95 euroa/160 merkkiä. Naputuksen voi lähettää myös osoitteeseen toimitus@avl.fi tai osoitteessa www.avl.fi/palaute (valitse osasto ”mielipidekirjoitus”).

HUOM: Kun lähetät naputuksen nettisivujen lomakkeella, kirjoitathan lomakkeeseen myös oman nimesi sekä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi. Emme julkaise kirjoituksia, joiden lähettäjästä meillä ei ole tietoa.