Naputus: ”Puolison löytäminen maaseudulle on nykyään erittäin vaikeaa”

0

Viikkolehdessä 19.4. kirjoittajavieras kysyy Minne katosivat vauvat? Omalta osaltani vastaan, että puolison löytäminen maaseudulle on nykyään erittäin vaikeaa. Tuhannen nuoren isännän salien seinät huutavat uutta elämää. Hiljaisuus on ja pysyy, sillä nuoret naiset kiirehtivät kaupunkeihin. Maalla asumisesta tulee luksusta vasta 40 ikävuoden jälkeen. Esitänkin vastakysymyksen: Miten tätä rajapyykkiä saataisiin laskettua kymmenellä vuodella?
Nuori isäntä

Ei kukaan järkevä ihminen halua lapsia tähän hulluun maailmaan. Hyvinvointivaltio ajetaan alas, lapset kärsii köyhyydestä, kaikkialta leikataan, hinnat nousee, palkat ei. Työttömyys lisääntyy. Mielenterveyspalveluja ei saa, saati muita palveluja. Terveyspalvelut loppuvat maaseudulta tai ainakin saatavuus huononee. Ei se perhe-elämä valitettavasti tänä päivänä ole enää tavoiteltavaa.


Naputa: kiitä, kehu, purnaa! Lähetä mielipiteesi Naputus-palstalle tekstiviestinä. Näppäile teksti NAPUTUS välilyönti ja oma viestisi, loppuun nimesi tai nimimerkkisi ja lähetä se numeroon 17252. Yhden viestin hinta on 0,95 euroa/160 merkkiä. Naputuksen voi lähettää myös osoitteeseen toimitus@avl.fi tai osoitteessa www.avl.fi/palaute (valitse osasto ”mielipidekirjoitus”).

HUOM: Kun lähetät naputuksen nettisivujen lomakkeella, kirjoitathan lomakkeeseen myös oman nimesi sekä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi. Emme julkaise kirjoituksia, joiden lähettäjästä meillä ei ole tietoa.