Omassa kunnassa oleva terveysasema saa koskelaisilta kiitosta

0
Koskelaiset Tuula Simola ja Kalevi Tomperi toivovat terveyspalvelujen säilyvän kotikunnassaan.
Koskelaiset Tuula Simola ja Kalevi Tomperi toivovat terveyspalvelujen säilyvän kotikunnassaan.

KOSKI. Vastinetta Varhalle -tilaisuuteen Kosken Seolle tullut Kalevi Tomperi sanoo kotikuntansa terveysaseman olevan tärkeä, sillä Koskella on jo nyt runsaasti ikäihmisiä ja heidän määränsä kasvaa. Sitä mukaa kun väestö entisestään ikääntyy, myös autottomien kansalaisten määrä tulee lisääntymään.

– Aika hankalalta tuntuisi, jos täytyisi Kela-taksien kanssa pelata, Tomperi tuumii.
Kosken terveysaseman tarjoamiin palveluihin hän on tyytyväinen ja erityiskiitoksen mies antaa laboratoriolle. Myös palveluasuminen sekä apteekin säilyminen Koskella on Tomperin mielestä merkittävä tavoite.

Tuula Simolan mukaan Kosken terveyspalvelut toimivat pääsääntöisesti hyvin, joskin lääkäripulasta aiheutuu vaikeuksia. Simolalla kesti kolme viikkoa, ennen kuin hän pääsi keskustelemaan lääkärin kanssa puhelimessa labratuloksistaan.