Paikalliset bändit rokkaavat lauantaina Marttilassa

0
Kosken kolme kovaa kitaristia nousevat lauantaina 6.4. Kuokantalon lavalle. Vilpertti Salminen (vas.) ja Tapio Lindholm soittavat Crossninessä ja Hans Julla puolestaan Ox rd Brersissä. Kuva: Juha Lahti

MARTTILA . Lauantaina 6.4. Kuokantalolla Marttilassa tarjoillaan maittava kattaus juurevaa rock-musiikkia, sillä esiintymässä ovat pitkälti paikallisista voimista koostuvat Ox rd Brers ja Crossnine. Ilta on bändien yhdessä ideoima. Mukana järjestelyissä on myös Marttilan kunta.

–Tämä meidän esittämämme tyylisuunta ei ole ehkä niitä kaikkein myyvimpiä ja siksi pitää itsekin järjestää aika ajoin näitä esiintymisiä. Mutta ainakin itse teen tätä nimenomaan rakkaudesta lajiin, Crossnine-basisti Juha Lahti kertoo.

Kuokantalo on varsin mainio esiintymispaikkana akustiikankin puolesta.

–Täällä olemmekin olleet esiintymässä jo useamman kerran. Tulemme nytkin vetämään tiukan setin 70-lukulaiseen hard rock -tyyliin. Ohjelmistomme on jonkin verran uudistunut. Omaa, uutta materiaalia on taas tullut myös enemmän mukaan, Lahti kertoo.

Crossnineen kuuluvat Vilpertti Salminen, laulu ja kitara, Tapio Lindholm, kitara, Heikki Eskola, kosketinsoittimet, Eemeli Lahti, rummut ja Juha Lahti, basso. Ox rd Brersissä puolestaan soittavat Anssi Leppänen, rummut, Karri Rannikko, basso, Hans Julla, kitara ja laulu sekä Henu Vilen, huuliharppu.

Ox rd Brers on nimensä mukaan Härkätien varrelta kotoisin oleva pelimanniryhmä. Bändin jäsenet ovat Koskelta, Marttilasta, Ollilasta ja Turusta.

–Velikullat tarjoavat juurevaa sielunhoitoa Allmanien henkeen ja luomurytmimusasoppaa kaikilla mausteilla. Mottomme on: ”sitä saa mitä sattuu tulemaan”, eli rock´n´roll´n´blues´n´jazz and other s%*t, bändin jäsenet kuvailevat tulevaa keikkaa.

Ox rd Brers ja Crossnine Kuokantalolla Marttilassa lauantaina 6.4. klo 20. Ovet avautuvat klo 19.30. Liput 10 euroa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän