Pöytyän tekninen lautakunta valitsi saneeraustöihin tekijöitä

0

PÖYTYÄ. Yläneen entisen Lounastuvan saneeraa kuntosaliksi Rakennuspalvelu J. Peltomäki, joka jätti urakasta halvimman tarjouksen. Yläneen kuntosalin korjaussaneeraukseen on teknisen toimen investointiohjelmassa varattu 70 000 euroa vuodelle 2024. Peltomäen arvonlisäveroton tarjous oli 52 868,38 euroa.

Kaikkiaan kunta sai neljä tarjousta, joista kolme oli tarjouspyynnön mukaisia. Teknisen johtajan Tarmo Rantasen mukaan remonttiin ryhdytään heti, kun valitusaika päätöksestä on mennyt umpeen.

Elisenvaaran yhtenäiskoulun Kyrön yksikön kivikoulun alkuperäiset ikkunat uusii Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy. Uusimiseen on investointiohjelmassa varattu 70 000 euron määräraha. Kunta sai yhteensä viisi tarjousta, joista Hämeenkyrön Ikkunatehtaan antama arvonlisäveroton 36 693,55 euron tarjous oli edullisin.

Ikkunoiden asennustyö tulee suorittaa yhdessä jaksossa kesä–heinäkuun aikana. Tarjouspyyntö sisälsi ikkunan vaihtotyön, uuden vesipellityksen sekä sisäpuoliset viimeistelytyöt.

Riihikosken virastotalon bitumikaton saneerauksen tekijäksi tekninen lautakunta valitsi halvimman hinnan antaneen urakoitsijan Kattava Oy:n. Kattava tarjosi saneerausta 53 900,00 euron arvonlisäverottomaan hintaan.