Auran vapaa-aikalautakunta jakoi avustuksia harrastustoimintaan

0
AVL:n arkistokuvassa Auran Eräkurkien Matilda Myllymäki käyttää risukeitintä syyskuussa 2023.
AVL:n arkistokuvassa Auran Eräkurkien Matilda Myllymäki käyttää risukeitintä syyskuussa 2023.

AURA. Vapaa-aikalautakunta päätti kokouksessaan 7.5. perusavustusten jaosta auralaisille yhdistyksille, jotka edistävät monipuolisesti paikallista nuoriso- ja liikuntatoimintaa sekä muuta harrastustoimintaa.

Lautakunta päätti jakaa perusavustukset siten, että Auran Eräkurjet saa 1 500 euroa, Auran Kuntoilijat 1 000 euroa, Auran Nuorisoseura 700 euroa, Auranmaan Painiseura 2 400 euroa, Auran Palokunnan Urheilijat 4 700 euroa, MLL Auran yhdistys 1 000 euroa, Härkätien 4H-yhdistys 1 000 euroa ja Auran Nuortentalosäätiö 700 euroa.

Kokouksen kohdassa muut asiat lautakunta käsitteli Auran skeittipuiston avaamisen.

– Se on nyt korjausten myötä tarkastettu ja turvallisesti käyttöön otettavissa, Auran hyvinvointijohtaja Jaana Ranta-aho kertoo.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän