Kosken Koskitus-päivässä pääsee helatorstaina seikkailemaan ja viihtymään

0
Koskitus-tapahtuman pohjana oleva Kosken matkailukartta on taiteilija Johanna Oraksen suunnittelema. Seikkailuradan kohteet ovat: 1) Hevonlinnan ulkoilukeskus, 2) Ateljee Johanna Oras, 3) Kosken koulukeskus, 4) Talolan koulu, 5) kunnanvirasto, 6) kirjasto, 7) kirkko, 8) Liipolan uimaranta, 9) Yrjö Liipolan taidemuseo, 10) Yhdistystalo, 11) Kahviaitta ja tapuli, 12) Myllyranta ja 13) Kosken kartano.

KOSKI. Kosken kunta järjestää yhdessä alueen yhdistysten ja yritysten kanssa Koskitus-tapahtuman helatorstaina 9.5. Tapahtumassa on mukana toistakymmentä vierailu- ja tutustumiskohdetta ympäri kuntaa.

Koskituksen lupaillaan olevan kutkuttava seikkailupäivä. 13:ssa eri pisteessä pääsee muun muassa suorittamaan seikkailuradan tehtäviä.

Seikkailuradan kohteet ovat Hevonlinnan ulkoilukeskus, Ateljee Johanna Oras, Kosken koulukeskus, Talolan koulu, kunnanvirasto, kirjasto, kirkko, Liipolan uimaranta, Yrjö Liipolan taidemuseo, Yhdistystalo, Kahviaitta ja tapuli, Myllyranta ja Kosken kartano.

Suoritetuista tehtävistä saa pisteitä, joilla saa lunastettua palkintoja. Seikkailuradan lisäksi tapahtumassa on bonuskohteita, joissa on ohjelmaa ja avoimia ovia. Bonuskohteina toimivat paloasema, päiväkoti Naavatassu ja Nuortentupa.

Kosken torilla sijaitsee Kosken kunnan Koskitus-info, josta voi käydä lunastamassa palkintoja ja ostaa Koski-tuotteita. Torilla on lisäksi maalaistori, vohvelikahvila sekä live-musiikkia.

Tapahtuman kohteiden välille on järjestetty ilmainen Koskitus-kyyti. Kuljetuksen pääpysäkki sijaitsee torin laidalla ja kuljetukset kulkevat non-stopina tapahtuman ajan. Kuljetukset alkavat pyöriä kello 11.30.

Mukana tapahtumassa ovat muun muassa Kosken Tl Eränkävijät, Mellilän Menninkäiset, Kosken Kaiku, MLL Kosken Tl paikallisyhdistys, Kosken Tl Yrittäjät, Kosken Tl Nuorisoseura, Härkätien Ympäristönsuojeluyhdistys, Yrjö Liipolan taidemuseo, Eläkeliiton Koski Tl yhdistys, Kosken Tl Maaseutunaiset, Koskelaisseura, MTK Koski Tl, Salon seurakunta sekä useat yritykset.

–Koskitus-päivänä on tarkoitus ”koskittaa” ihmisiä eli tuoda ihmisiä Kosken kunnan alueelle seikkailemaan ja saamaan ihania muistoja ja kokemuksia monipuolisesta, yhteisöllisestä kunnasta ja sen tarjonnasta, elinkeinoasiantuntija Jaakko Salmi toteaa kunnan tiedotteessa.


Koskitus-tapahtuma Koskella helatorstaina 9.5. klo 12–16
Lisätietoa Koskituksen tapahtumista löytyy www.koski.fi/visit/koskitus -sivulta, josta voi käydä katsomassa muun muassa seikkailuradan kohteiden tehtävät sekä tapahtuman ohjelman. Tapahtuma on kävijälle ilmainen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän