Lukkarilupaus Lydia Eskola toivoo positiivista kehityskaarta

0
Lukkarilupaus Lydia Eskola lähtee ensimmäiseen Superpesiskauteensa odottavaisin mielin.

SUPERPESIS. Käynnistyvällä Superpesiskaudella jännitetään, pystyykö Pöytyä tällä kertaa säilyttämään sarjapaikkansa. Mielenkiinnon kohteena on myös Pöytyän nuori lupaava lukkari, tämän kevään abiturientti Lydia Eskola.

Viime kaudella Eskola paitsi edusti kasvattajaseuraansa Ykköspesiksessä, oli myös voittamassa B-tyttöjen SM-hopeaa Laitilan Jyskeessä. Pöytyän edellisellä Superpesiskaudella Eskola oli jo mukana joukkueen ringissä, mutta peliaikaa ei vielä tuolloin tullut Veera Tyynelän toimiessa Pöytyän lukkarina.

Itseensä kohdistuviin odotuksiin Eskola tuntuu suhtautuvan suhteellisen rauhallisesti, vaikka uudella sarjatasolla pelaaminen hänestä onkin jännittävää.

–Siistiä päästä pelaamaan Superpesistä omassa kasvattajaseurassa, Eskola sanoo.

Eskola odottaa itseltään tasaista ja eteenpäin vievää kautta.

–Tavoitteena on olla parempi kuin viime kaudella.

Tulevaan kauteen Eskola on päässyt valmistautumaan hyvin ilman loukkaantumisia tai sairasteluja. Omina vahvuuksinaan hän pitää heittovoimaa, mitä toki lukkarilta sopiikin toivoa.

Joukkueessa on Eskolan mukaan kauden alla hyvä tunnelma.

–Uudet pelaajat ovat sopeutuneet hyvin, kuten aina ennenkin, hän miettii.

JOUKKUEEN kapteenina jatkava Sanni Männistö on samalla linjalla.

–Joukkue on hitsaantunut hyvin yhteen, Männistö kiittelee.

Hän toivoo kesältä hyvää jatkumoa talvelle. Talvikauden pelit eivät Pöytyältä erityisen hyvin menneet, mutta Männistö näkee suunnan olleen nousujohteinen.

–Oppia haettiin ja peliä kehitettiin, Männistö sanoo talvikauden peleistä ja uskoo niiden jättäneen joukkueeseen voitonnälkää.

Pitkäksi venynyt talvi pääsi Männistön mukaan hieman yllättämään, mutta tilanne on ollut sama kaikille muillekin. Hän uskoo joukkueen Espanjassa viettämän harjoitusviikon kompensoivan lyhyeksi jäänyttä ulkoharjoittelukautta.

Männistön rinnalla varakapteeneina toimivat Essi Ilmanen ja Minttu Reunanen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän