Linnankorven Retriitti aikoo tuoda Kosken Liipolanjärvelle luksusteltan

0
Luksusteltta on tulossa Liipolanjärven maisemiin kesän 2024 matkailukaudeksi. Kuva: Marika Timonen / AVL:n arkisto
Luksusteltta on tulossa Liipolanjärven maisemiin kesän 2024 matkailukaudeksi. Kuva: Marika Timonen / AVL:n arkisto

KOSKI. Tekninen lautakunta on valtuuttanut teknisen johtajan allekirjoittamaan maanvuokrasopimuksen Linnankorven Retriitin kanssa. Se aikoo pystyttää luksusteltan Kosken kunnan uimarannan nurmialueen reunalle 1.6.–16.9. väliseksi ajaksi pyörittääkseen majoitustoimintaa. Sopimuksessa kunta antaa vastikkeetta hallintaoikeuden luksusteltan sijoittamiseen tarvitsemalle maa-alueelleen.

Linnankorven Retriitti tulee vastamaan majoitustoiminnan jätehuollosta sekä rannan yleisestä siisteydestä. Lisäksi se huolehtii kunnan polttopuuvaraston täydentämisestä. Linnankorven Retriitti on tuomassa Koskelle kaikkiaan kolme luksustelttaa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän