Naputus: ”Kiitos Jalmarille”

0

Kiitos Jalmarille (AVL 30.4.): hyvä kirjoitus tuulivoiman haitoista. Vielä ehdit allekirjoittaa kuntalaisaloite-sivuilla ”ei tuulivoimaa Pöytyälle” -aloitteen.
HH

Kyrön Kulta-Kello, ihana paikka! Kiitos avusta.
Helvi

Suuri kiitos kaikille Riihikosken toritapahtumaan osallistuneille: teitte siitä huikean! Muistakaa tulla joka perjantai yhtä suurella joukolla mukaan!
Yhdistykset yhdessä

Mikäli samaan kuntaan aiotaan rakentaa enemmän kuin yksi tuulivoimala-alue, on asiallista tehdä yhteisvaikutusten arviointi jo olemassa olevasta ja uudesta tuulivoimasta. Arvioinnissa kuullaan myös asukkaita laajalta alueelta. Muuten on vaarassa, että tuulivoimala-alueiden väliin jää iso joukko kiinteistöjä kärsimään kahdesta eri ilmansuunnasta tulevista haittavaikutuksista. Pelkkä tuulivoiman kaavoitus ei huomioi laajempia yhteisvaikutuksia.
Tarkka tilallinen


 

Naputa: kiitä, kehu, purnaa! Lähetä mielipiteesi Naputus-palstalle tekstiviestinä. Näppäile teksti NAPUTUS välilyönti ja oma viestisi, loppuun nimesi tai nimimerkkisi ja lähetä se numeroon 17252. Yhden viestin hinta on 0,95 euroa/160 merkkiä. Naputuksen voi lähettää myös osoitteeseen toimitus@avl.fi tai osoitteessa www.avl.fi/palaute (valitse osasto ”mielipidekirjoitus”).

HUOM: Kun lähetät naputuksen nettisivujen lomakkeella, kirjoitathan lomakkeeseen myös oman nimesi sekä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi. Emme julkaise kirjoituksia, joiden lähettäjästä meillä ei ole tietoa.

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän