Naputus: ”Rikkauden saa salatukskin”

0

14.5. lehdessä julkaistuun aforismiin sopii vallan hyvin Koskella vaikuttaneen kulkurin Lauri Nikolai Lumivalon (?–1976) sanonta: rikkauden saa salatukskin, mut köyhyyt ei millään. Itse koen kuuluvani jälkimmäisiin.
Lasu

Keskustanuorten ulostulo maaseudun elinkeinojen kehittämiseksi on lapsellisen harkitsematon ja tuottaa maaseudun asukkaille paljon mainehaittaa (Naputus AVL 14.5.). Maaseudun etuja tosissaan puolustavat tulevat joksikin aikaa kokemaan aiheetonta naureskelua, joka vaikeuttaa edunvalvontaa. Kakarat vaihtoon sieltä.
Omat koirat purevat

Ei taida Suomesta löytyä kovin montaa yli 8000 asukkaan kuntaa, jossa ei pääsisi hammaslääkäriin. Vaan kohtapa löytyy.
Hammaspeikko Pöytyältä


 

Naputa: kiitä, kehu, purnaa! Lähetä mielipiteesi Naputus-palstalle tekstiviestinä. Näppäile teksti NAPUTUS välilyönti ja oma viestisi, loppuun nimesi tai nimimerkkisi ja lähetä se numeroon 17252. Yhden viestin hinta on 0,95 euroa/160 merkkiä. Naputuksen voi lähettää myös osoitteeseen toimitus@avl.fi tai osoitteessa www.avl.fi/palaute (valitse osasto ”mielipidekirjoitus”).

HUOM: Kun lähetät naputuksen nettisivujen lomakkeella, kirjoitathan lomakkeeseen myös oman nimesi sekä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi. Emme julkaise kirjoituksia, joiden lähettäjästä meillä ei ole tietoa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän