Palaisten saunaurakka Salon Rakennustoimelle ehdollisena

0

MARTTILA

Palaisten saunan urakoitsijaksi on valittu Salon Rakennustoimi Oy. Kunnanhallitus päätti urakoitsijan valinnasta ehdollisena. Salon Rakennustoimi saa urakan, mikäli Marttilan kunnalle myönnetään liikuntapaikkarakentamisen valtionavustusta.

Salon Rakennustoimen antama arvonlisäveroton tarjous, 419 500 euroa, oli edullisin. Liikuntapaikkarakentamisen valtionavustusta on haettu 136 500 euroa. Jos valtionavustus saadaan, urakkatarjous alittaa investointisuunnitelmaan varatun määrärahan. Ilman valtionavustusta tarjous ylittää varatun määrärahan. Päätöstä valtionavustuksesta odotetaan touko–kesäkuun vaihteessa.

Palaisten saunaa on tarkoitus laajentaa uudisrakennuksella (AVL 12.4.).

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän