Pöytyän pesäpallokentän huoltorakennus remontoitiin ja laajennettiin supertasoiseksi

0
Paavo Kallio iloitsee huoltorakennuksen remontin valmistumisesta. Hän kiittelee yhteistyön sujuneen hyvin Pöytyän kunnan, urakoitsijoiden ja Pöytyän Urheilijoiden talkoolaisten kesken.

PÖYTYÄ/Kaulanperä. Kun Pöytyän naiset viime syksynä varmistivat paikkansa Superpesiksessä, Pöytyän tekninen lautakunta päätti laajentaa Kaulanperän kentän huoltorakennuksen ja saneerata pukuhuoneet korkeimman sarjatason vaatimusten mukaisiksi. Kentän ja huoltorakennuksen omistavan Pöytyän kunnan viranhaltijat totesivat aikataulun kireäksi ja samaa mieltä oltiin Pöytyän Urheilijoiden Pesäpallojaostossa.

Pesäpallojaoston puheenjohtaja Paavo Kallio arvelee, että aikataulu olisikin pettänyt monilla paikkakunnilla, muttei Pöytyällä. Tilat valmistuvat juuri ennen kauden alkua ja siitä on Kallion mukaan kiittäminen ammattitaitoista talkoojoukkoa, urakoitsijoita sekä Pöytyän kuntaa.

Huoltorakennus sai remontissa noin 30 neliömetrin laajennusosan. Se sisältää kotijoukkueen pukuhuone- ja suihkutilat. Myös vanhalla puolella oleva vierasjoukkueen pukuhuone on laajennettu ja rakennettu uusiksi. Se on saanut neljä suihkua sekä saneeratut wc-tilat.

Molempien pukuhuoneiden penkit on uusittu siten, että varusteita voidaan sijoittaa istuinten alle. Kotijoukkueen tiloissa jokaisella Pöytyän superpelaajalla on valokuvallaan varustettu henkilökohtainen loosi. Molemmissa pukuhuoneissa loistavat Pöytyän Urheilijoiden Pesäpallojaoston värit.

Hienona yksityiskohtana Kallio pitää huoltorakennuksen keittiötä, missä voidaan valmistaa ruokia esimerkiksi VIP-katsomon tarpeisiin.

Kentän ympäristö on siistitty

Tavattomia yllätyksiä huoltorakennuksen remontissa ei Paavo Kallion mukaan ilmennyt. Yksi ennakoimaton asia oli, että menneen ajan tekniikkaa edustaneet lattiakaivot jouduttiin piikkaamaan ylös.

Uudistettu huoltorakennus on nyt kaikkien Pöytyän Urheilijoiden pesäpalloharrastajien käytössä. Seuralla on yhteisjoukkueet mukaan laskettuina yli 10 pesäpallojoukkuetta, joille pukuhuone on kuin toinen koti.

Pöytyän kunta ilmoitti remontin kustannusarvioksi oli noin 60 000 euroa, minkä lisäksi Pöytyän Urheilijat osallistui hankkeeseen yli 10 000 euron budjetilla sekä talkootyöllä. Kallion arvio on, että remontti osoittautuu jonkin verran ennakoitua kalliimmaksi.

Talkoolaiset ovat uurastaneet myös itse pesäpallokentän ympäristössä. Se on siistitty kivistä ja risukoista, jotka ovat olleet vaaraksi pallon perässä syöksyville pelaajille. Lisäksi ysitien ja kentän välistä puustoa on harvennettu, minkä ansiosta kenttä näkyy valtaväylälle entistä paremmin. Kallio toivoo parantuneen näkyvyyden houkuttavan entistä enemmän katsojia otteluihin.

Jokaiselle Pöytyän superpesisjoukkueen pelaajalle on varattu tietty paikka pukuhuoneeseen.
Jokaiselle Pöytyän superpesisjoukkueen pelaajalle on varattu tietty paikka pukuhuoneeseen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän