Auran poni paransi reilusti

0
Olywina von Stall Roma ja Anni Rantala ovat menestysvaljakko. Uusi kausi alkoi Vermossa ponitamman ennätyksellä. Kuva: Rauli Ala-Karvia

RAVIURHEILU. Auralaisen Lena Müller-Salosen valmentama shetlanninponi Olywina von Stall Roma voitti viime vuonna 11 kilpailustaan kahdeksan, eikä jäänyt kertaakaan kolmen parhaan ulkopuolelle. Nyt uusi kausi alkoi Vermossa voitokkaasti.

Auralaisen NO5-tallin omistama viisivuotias tamma paransi ennätystään viidellä sekunnilla ja voitti maskulaisen hoitajansa Anni Rantalan ajamana 60 metrin takamatkalta ylivoimaisesti.

Isojen hevosten kisoissa oripääläisen Matti Eskolan kasvattama ja omistama kolmevuotias Vici Arrow (17,2) ravasi Lahdessa kolmossijan valmentajansa Kenneth Danielsenin ajamana. Kilpailu oli tammalle uran kuudes.

Jyväskylässä sunnuntaina pöytyäläisen Vets Of Juliett Stablen omistama 4-vuotias tamma Juliett Orden jatkoi totosijamatkaansa. Liisa Savon kasvattama Le Monteilin tytär oli valmentaja Tapio Perttusen ajamana kolmas ajalla 17,9a.

Rauli Ala-Karvia