Kiinteistöjä huoltavat laitosmiehet ovat jäämässä historiaan – Tilalle esitetään sukupuolineutraalia nimikettä

0
Laitosmiesten vastuulla on Koskella muun muassa kiinteistöhuolto.
Laitosmiesten vastuulla on Koskella muun muassa kiinteistöhuolto.

KOSKI. Tekninen lautakunta esittää kunnanhallitukselle ja edelleen valtuustolle, että Kosken kunnan kiinteistöhuoltotehtävissä olevien työntekijöiden tehtävänimike muutettaisiin laitosmiehestä kiinteistönhoitajaksi. Vesihuoltolaitoksella tehtävänimike esitetään muutettavaksi laitosmiehestä vesihuoltotyöntekijäksi. Uudet nimikkeet astuisivat voimaan 1.10.2024.

Perusteena muutokselle on, ettei laitosmies vastaa nykyaikaista käsitystä sukupuolineutraalista nimikkeestä. Muutos vaikuttaa Kosken kunnassa neljän työntekijän nimikkeeseen. Se ei vaikuta heidän palkkaukseensa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän