Kokoomus ja Li Andersson voittivat Tarvasjoella

0
Tarvasjoella äänestettiin vaalipäivänä verkkaisesti. Toivo Vesala leimasi annetut äänet.

LIETO/Tarvasjoki. Kokoomus ja vasemmistoliiton Li Andersson voittivat eurovaalit Tarvasjoella. Kokoomus keräsi äänistä 24,9, keskusta 23,3 ja vasemmistoliitto 15,4 prosenttia. Perussuomalaiset sai 14,7, sosiaalidemokraatit 9,4, vihreät 6,0 ja kristillisdemokraatit 4,4 prosenttia äänistä. Muiden puolueiden kannatus jäi alle yhteen prosenttiin.

Vaalien äänikuningatar oli myös Tarvasjoella Li Andersson 79 äänellä. Seuraavaksi tullut keskustan Elsi Katainen jäi selvästi taakse 46 äänellä. Kolmanneksi tullut perussuomalaisten Vilhelm Junnila sai 31 ääntä. Kokoomuksesta eniten kannatusta sai Mika Aaltola, joka keräsi 29 ääntä.

Tarvasjoen äänestysprosentti jäi 40,2 prosenttiin.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän