Naputus: ”Eiköhän lehden pitäisi olla puolueeton”

0

Kosken leijonille iso kiitos Huvikummun maiseman siivouksesta.
Liisa ja Kauko Kaskinen

Taitaa olla parempi perua viikkolehden tilaus jos pääkirjoitukset ovat noin kantaaottavia, kuten 14.6. Eiköhän lehden pitäisi olla puolueeton.
”Vapaasti ahdasmielinen”

Toimitus vastaa: Auranmaan Viikkolehti pyrkii kaikissa uutisissaan puolueettomuuteen. Sen sijaan pääkirjoituksissa, kolumneissa, pakinoissa ja toimittajien kommenteissa kantaaottavuus on sallittua ja suotavaa.
Auranmaan Viikkolehden toimitus


 

Naputa: kiitä, kehu, purnaa! Lähetä mielipiteesi Naputus-palstalle tekstiviestinä. Näppäile teksti NAPUTUS välilyönti ja oma viestisi, loppuun nimesi tai nimimerkkisi ja lähetä se numeroon 17252. Yhden viestin hinta on 0,95 euroa/160 merkkiä. Naputuksen voi lähettää myös osoitteeseen toimitus@avl.fi tai osoitteessa www.avl.fi/palaute (valitse osasto ”mielipidekirjoitus”).

HUOM: Kun lähetät naputuksen nettisivujen lomakkeella, kirjoitathan lomakkeeseen myös oman nimesi sekä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi. Emme julkaise kirjoituksia, joiden lähettäjästä meillä ei ole tietoa.