Naputus: ”Kiitos Kosken WP-katsastukselle”

0

Haluan kiittää Kosken WP-katsastusta todella hyvästä ja asiantuntevasta katsastuksesta, vaikka vihreä Yaris hylättiinkin. Hyvän mielen tuottamiseen ei tarvita kuin ystävällistä ja avuliasta palvelua, ja se teillä osataan.
Juha Lehti

Oli ne hyviä aikoja, kun oman kylän nuoret saivat kesätöitä mansikanpoimijoina, ja mansikka maksoi kolme euroa litra.
Entinen pakastaja

Ihmettelen: täytyykö Kosken iltatorilla soittaa musiikkia niin kovalla volyymillä, että kuuluu Pappilantien kerrostalon pysäköintipaikalla autoon ja asuntoon? Hieman hillintää, kiitos.
Lasu

Olen suuresti ihmetellyt, mitä nyt on tapahtunut äidin pikku kullille: mopon rälläys on Koskella loppunut. On varmaan tullut hieman järkeä päähän.
Örmy


Naputa: kiitä, kehu, purnaa! Lähetä mielipiteesi Naputus-palstalle tekstiviestinä. Näppäile teksti NAPUTUS välilyönti ja oma viestisi, loppuun nimesi tai nimimerkkisi ja lähetä se numeroon 17252. Yhden viestin hinta on 0,95 euroa/160 merkkiä. Naputuksen voi lähettää myös osoitteeseen toimitus@avl.fi tai osoitteessa www.avl.fi/palaute (valitse osasto ”mielipidekirjoitus”).

HUOM: Kun lähetät naputuksen nettisivujen lomakkeella, kirjoitathan lomakkeeseen myös oman nimesi sekä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi. Emme julkaise kirjoituksia, joiden lähettäjästä meillä ei ole tietoa.

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän