ELY aikoo kohentaa Auran ongelmaristeystä

0
Karviaistentien ja kantatie 41:n risteyksessä on ongelmallinen keskisaareke.
Karviaistentien ja kantatie 41:n risteyksessä on ongelmallinen keskisaareke.

AURA. Kantatie 41:n ja Aura–Tortinmäki-tien 2042, eli Karviaistentien nelihaaraliittymässä oleva suuntausvika korjataan tämän kesän aikana.

Liittymässä on Auran suuntaan saareke, joka on toistuvasti vaurioitunut raskaiden ajoneuvojen osuttua siihen. Tila on ollut kortilla myös silloin, kun kantatiellä on tullut vastakkaisista suunnista kaksi raskasta ajoneuvoa, jotka ovat molemmat kääntyneet vasemmalle.

Korjaustöiden yhteydessä Auran puoleista liittymähaaraa levitetään, liittymäsaareke uusitaan ja sen sijaintia korjataan.

ELY-keskus kohentaa manteiden liikennöitävyyttä ja liikenneturvallisuuta pienten korjausten urakkapaketilla. Auran nelihaaraliittymän suuntauksen parantaminen kuuluu pakettiin. Kaikki kokonaisuuteen kuuluvat rakennustyöt valmistuvat lokakuun 2024 alkuun mennessä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän