Kunnanhallitus jätti Kosken Koirapuisto ry:n avustusanomuksen pöydälle – Valtuusto käsittelee asiaa iltakoulussaan elokuussa

0
Joukko koskelaisia koiraharrastajia haluaisi koirapuiston Itsenäisyyden puistoon.
Joukko koskelaisia koiraharrastajia haluaisi koirapuiston Itsenäisyyden puistoon.

KOSKI. Kunnanhallitus päätti jättää Kosken Koirapuisto ry:n anomuksen investointiavustuksesta pöydälle. Asiasta järjestetään valtuuston iltakoulu 26.8., jonka jälkeen kunnanhallitus käsittelee asian uudestaan.

Kosken tekniselle lautakunnalle osoitetussa anomuksessa esitetään koirapuistoa ensisijaisesti Itsenäisyyden puistoon. Muina vaihtoehtoina esitetään Isokuovintien metsäalue ja Kasperintien peltoalue. Anomuksessa on esitetty sijaintipaikkakohtaiset kustannusarviot, aitauksien aluerajaukset sekä toteutusselostukset.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän