Naputus: ”Se yksi riiuuvalmetti on pitänyt melkoista meteliä”

0

Paljon on puhuttu siitä, että tapahtumissa ja festivaaleilla esiintyy tänä kesänä enimmäkseen miehiä. On kysytty, missä ovat naiset, ja vastattu, että heidän kalenterinsa olivat jo täynnä. Olisiko siis aika antaa tilaa uusille, aloitteleville naislaulajille, joiden kalenterissa on kenties vielä muutama vartti vapaana?
Kiireetön kuulija

Herään yöllä ja pelkään vastausta yhtä paljon kuin kysymystä eli minkä väriset kukkaset omenapuuhuni tulee?
Sairasko?

Nyt työntäyteiset vuodet ovat vierineet siihen pisteeseen, että on aika kiittää ja suunnata uusiin tuuliin. On ollut kunniatehtävä palvella teitä seurakuntalaisia ja olla mukana elämänne merkittävissä taitekohdissa. Hymyillään kun tavataan.
Kirsi ja Anne

Se yksi riiuuvalmetti on pitänyt melkoista meteliä jo pitkään. Isän pitäisi hoitaa melutaso kuntoon.
Desibelirajat paukkuu

Aivan mahtavat säpinät lauantaina Yläneellä, paljon nostalgisia ajoneuvoja letkassa loistavan Yläneen soittokunnan säestäessä. Kiitos kaikille järjestäjille.


 

Naputa: kiitä, kehu, purnaa! Lähetä mielipiteesi Naputus-palstalle tekstiviestinä. Näppäile teksti NAPUTUS välilyönti ja oma viestisi, loppuun nimesi tai nimimerkkisi ja lähetä se numeroon 17252. Yhden viestin hinta on 0,95 euroa/160 merkkiä. Naputuksen voi lähettää myös osoitteeseen toimitus@avl.fi tai osoitteessa www.avl.fi/palaute (valitse osasto ”mielipidekirjoitus”).

HUOM: Kun lähetät naputuksen nettisivujen lomakkeella, kirjoitathan lomakkeeseen myös oman nimesi sekä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi. Emme julkaise kirjoituksia, joiden lähettäjästä meillä ei ole tietoa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän