Boksishop 2019 vaihtuva

Suklaapatukat makutestissä

Nam, no joo ja ihan OK. Patukoista löytyy jokaiselle suosikki. Kuva: Tuomas Pakkonen.

Nam, no joo ja ihan OK. Patukoista löytyy jokaiselle suosikki. Kuva: Tuomas Pakkonen.

Suklaa on oiva eväs ylioppilaskirjoittautumisiin osallistuvalle ja miksei myös muillekin nautittavaksi. Kirjoituksissa ”ei makeaa mahan täydeltä” pitää paikkansa, siksi olen arvostellut kompaktin kokoiset tuotteet juuri eväskäyttöä varten.

1) Marabou: Salty Cracker
Paras ehdokkaista. Suklaan päällä on pienoiskokoisia Tuc-keksejä, jotka tosiasiassa voisivat olla hieman suurempiakin. Suolainen ja makea yhdistelmä hyvä. Kouluarvosana: 8.

2) Cloetta: Jogood Crispy
Heti parhaimman perään ehkä huonoin ehdokas mielestäni. Jogurtti ja vohvelikeksi eivät vain ole juttuni. Makuja on kuitenkin monia, joten suosittelen kokeilemaan uutuutta. Kouluarvosana: 6.

3) Cloetta: Toffelnut Crispy
Jälleen törmäsin vohveliin. Tässä yhdistelmässä se toimii paremmin kuin edellisessä, mutta muuten melko äkkimakeaa ja sotkuista. Tuskin kovin oiva eväs. Kouluarvosana: 7.

4) Marabou: Bubblig
Maraboun perussuklaata, sillä poikkeuksella, että siihen on lisätty ilmakuplia. Ei mitään erikoista tässä uutuudessa. Kouluarvosana: 7,5.

5) Cloetta: Center nougat
Nougattahnalla täytettyä suklaata. Todella äkkimakeaa. Nougatin maku sopii sen ystäville. Kouluarvosana: 6,5.
(T.P.)Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot