Boksishop 2019 vaihtuva

Tuulivoima pääsee Pöytyälle neuvotellen

Kokoukseen Tauno Tuupan varajäsenenä osallistunut Jari Järvelä teki kokoomuksen valtuustoryhmän äänestyksessä voittaneen päätösesityksen.

Kokoukseen Tauno Tuupan varajäsenenä osallistunut Jari Järvelä teki kokoomuksen valtuustoryhmän äänestyksessä voittaneen päätösesityksen.

PÖYTYÄ. Pöytyän valtuusto ratkaisi tuulivoimakantansa maanantaina.
Kunnanhallituksen esitys tuulivoimaloiden minimietäisyydestä lähimpiin asuinrakennuksiin sai 17-13 (3 tyhjää) jälkeen peräänsä kokoomuksen valtuustoryhmän sorvaaman lisäyksen, jonka mukaan kunnanhallituksen määrittelemistä minimietäisyyksistä voidaan poiketa, jos näiden rajojen sisäpuolella olevien asuin- tai vapaa-ajan rakennusten omistajat antavat siihen kirjallisen suostumuksensa.
Kunnanhallituksen määrittelemä minimietäisyys lähimmästä vakituisesta asunnosta tai vapaa-ajan asunnosta on kymmenen kertaa tuulivoimalan maksimikorkeus siiven kärjestä mitattuna. Vaatimusta ei sovelleta tuulivoimaloihin, joiden napakorkeus on enintään 80 metriä ja enimmäisteho enintään yksi megawatti.

Tekstiä on muokattu 29.4. klo10.55.  Alkuperäisessä tekstissä  oli maininta minimietäisyysrajojen sisäpuolisten  rakennusten asukkaista eikä omistajista.

Lue lisää 30.04.2015 lehdestä1 vastaus: Tuulivoima pääsee Pöytyälle neuvotellen

  • Pöytyän valtuusto on oivaltanut asukkaidensa suojelun! Onneksi olkoon, etäisyys on riittävä 3MW voimalaryhmille.

Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot