Erkka Korpiaho oli nopein kotikonnuillaan

Erkka Korpiaho käskytti Mitsubishinsa nopeimpaan vauhtiin Marttilan rallisprintissä. Kuva: Simo Päivärinta

Erkka Korpiaho käskytti Mitsubishinsa nopeimpaan vauhtiin Marttilan rallisprintissä. Kuva: Simo Päivärinta

MARTTILA. Erkka Korpiahon mailla sunnuntaina kisatun Marttilan rallisprintin voitti isäntä itse: Korpiaho oli yleiskilpailun nopein.

Rallisprintit saatiin kisailtua kaiken kaikkiaan kelvollisissa olosuhteissa, vaikka säiden lauhtumisen myötä kaikki näytti vettyvän käsiin.

Erkka Korpiahon tekemä kova jäädytystyö vaihtui viime viikolla radan kuivaamiseen. Apuun tulivat kuin tilauksesta pikkuinen yöpakkanen ja sunnuntaina aurinkokin paistoi hetken.

Salon Urheiluautoilijoitten järjestelemään Marttilan rallispinttiin osallistui muutamien peruutusten jälkeen 90 autoa. Crosskartit ajoivat oman sarjansa osakilpailun, ja näitä nopeita ja kauniisti soivia laitteita oli mukana 13.

Yleisöä uskaltautui mukavasti paikalle ja kilpailu sujui jämptisti aikataulun mukaisesti. Rata kesti ajaa kaikki kierrokset suunnitellusti. Jopa hieman huolta aiheuttanut metsälenkkikin kesti erinomaisesti. Olosuhteet olivat paljon paremmat kuin viime talvena.

Noin 2000-päinen autourheilun ystävien joukko sai nauttia hienosta lajista täysin siemauksin.
Radan kunnosta kertoo sekin, että toisen kierroksen ajat olivat useilla kuljettajilla parempia kuin ensimmäisen.

Tulokset löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.mut-palvelu.fi

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot