Boksishop

Pöytyän salibandynaiset tavoittelevat sarjanousua

Ennen turnauksia naisjoukkue pelaa harjoitusottelun joko miehiä tai junioreita vastaan. Aloituksessa Tuomas Piha ja Elina Uski. Satu Myllyoja ja Kati Heikkonen varmistavat.

Ennen turnauksia naisjoukkue pelaa harjoitusottelun joko miehiä tai junioreita vastaan. Aloituksessa Tuomas Piha ja Elina Uski. Satu Myllyoja ja Kati Heikkonen varmistavat.

PÖYTYÄ/Riihikoski. Pöytyän Urheilijoiden ensimmäinen kausi salibandyn 3. divisioonassa on sujunut noususuuntaisesti.

–Se oli tavoitekin. Sarjanousun jälkeen emme lähteneet heti hakemaan menestystä, kapteeni Marja Heiliö kertaa.

Kun enää yksi turnaus runkosarjasta on jäljellä, keikkuu Pöytyä sarjataulukon kolmospaikalla. Eroa toisena olevaan Turun Vaappuankkoihin on piste ja johtavaan FBC Loistoon viisi pistettä.

Kolmosdivarin voittaja nousee kakkosdivariin suoraan. Sijoille 2.–5. sijoittuvat joukkueet karsivat nousupaikasta.

Jo ennen viikonlopun otteluita on varmaa, että pöytyäläiset pääsevät jatkokarsintoihin ja vähintään säilyttävät paikkansa kolmosdivarissa.

–Yksi tavoite on saavutettu, kun saamme lisäpelejä kauteen, Elina Uski pohtii.
Kiti Salonen

Pöytyän Urheilijat vs. Salpa ja Pöytyän Urheilijat vs. Sheriffs 2 Paraisilla lauantaina 12. maaliskuuta.

Lue lisää 11.03.2016 lehdestä

 Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot