Boksishop

Risteyskolari valtatiellä Tarvasjoella

Kolari tukki lähes koko risteyksen, joten liikenne kiersi paikan lähes ojapiennarta myöten. Kuva: Simo Päivärinta

Kolari tukki lähes koko risteyksen, joten liikenne kiersi paikan lähes ojapiennarta myöten.
Kuva: Simo Päivärinta

LIETO/Tarvasjoki. Kymppitietä ajanut henkilöauto törmäsi keskiviikkona puoli yhdeksältä  valtatietä ylittämässä olleeseen henkilöautoon Tarvasjoella Alikulmantien risteyksessä.

Valtatietä ajanut auto osui tietä ylittäneen auton apumiehen puoleiseen kylkeen.

Paimiosta päin henkilöautolla tullut, vuonna 1945 syntynyt nainen oli pysähtynyt risteyksessä, mutta ei ilmeisesti huomannut Kymppitietä Turusta päin tullutta autoa, vaan lähti ylittämään tietä.

Kummassakin autossa oli vain kuljettaja ja he pääsivät omin neuvoin ulos autoistaan. He kävivät kuitenkin tarkastuttamassa mahdolliset vammansa terveyskeskuksessa. Autot vaurioituivat pahoin.

Kolariautot tukkivat risteystä. Tarvasjoen VPK ohjasi liikennettä onnettomuuspaikalla. Tilanne palautui liikenteen kannalta normaaliksi ennen aamukymmentä.

 

 Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot