Boksishop 2018 vaihtuva

Taitolentokoneet kohtasivat Oripään taivaalla

Arctic Eagles harjoitteli keskiviikkona Oripäässä myös kohtaamista.

Arctic Eagles harjoitteli keskiviikkona Oripäässä myös kohtaamista.

ORIPÄÄ. Kun kaksi 256 kilometrin tuntivauhdilla lentävää konetta kohtaa toisensa, minkäänlaisiin arvointivirheisiin ei ole varaa. Eikä arviointivirheitä Oripäässä sattunutkaan, sillä koneitten puikoissa oli kokeneet taitolentäjät.

Oripäässä oli keskiviikkoiltana asialla marttilalaisen Raimo Nikkasen vetämä Arctic Eagles -taitolentoryhmä, joka on kasvanut viimevuotisesta kokoonpanostaan ja esiintyy nyt neljän koneen voimin. Nikkasen, Miikka Rautakouran ja Tapio Pitkäsen lisäksi ryhmään on saatu Turun lentokerhon puheenjohtaja Jyri Mattila.

Tapio Pitkäsen laatimaa kesän taitolento-ohjelmaa harjoiteltiin ensimmäisen kerran keskiviikkoiltana Oripään ilmatilassa.

Tämä Suomen ainoa siviilitaitolentoryhmä aloittaa ”keikkakesänsä” heti ensi viikolla kahdella taitolentonäytöksellä Satakunnan lennostossa Pirkkalassa ja Ilmasotakoulun tapahtumassa Tikkakoskella.

Lue lisää 13.05.2016 lehdestä

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot