Boksishop

Alex Naumi valittiin pöytätenniksen MM-kisoihin

Alex Naumi on valittu pöytätenniksen MM-kisajoukkueeseen.Kuva: Tuulia Kujanpää

KOSKI. Suomen Pöytätennisliitto on valinnut pöytätenniksen hallitsevan 15- ja 17-vuotiaiden Suomen mestarin, Kosken Kaiun Alex Naumin edustamaan Suomea aikuisten MM-kisoissa 29.5.–5.6. Düsseldorfissa Saksassa. MM-kisoihin saapuvat maailman parhaat mies- ja naispelaajat yli sadasta maasta.

Alex Naumi lähtee kisoihin yhdessä Suomen ykköspelaajan Benedek Oláhin kanssa. Oláh on maailmanlistalla miesten kaksinpelin 64:ksi sijoitettu. Naisissa Suomea edustavat Anna Kirichenko ja Annika Lundström.

Kaksinpelin lisäksi Alex pelaa sekanelinpeliä yhdessä Anna Kirichenkon kanssa. Miesten nelinpelipari ei ole vielä tiedossa. Naumille kisat ovat ensimmäinen kokemus todella suurista pöytätenniskisoista, joten hän lähtee kisoihin oppimaan ja pelaamaan parasta peliään lajin kuluvan vuoden päätapahtumassa.

 

 

 Tilaa lahjalehti
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot