Boksishop

Auranmaan Lähimmäispalvelu aloittaa toimintansa Marttilassa

Kasvun ihme ilahduttaa. Leena Kainulainen huolehtii lähimmäisten lisäksi parvekepuutarhan hyvinvoinnista.

MARTTILA. Auranmaan Lähimmäispalveluyhdistys ry:n toiminta käynnistyy Marttilassa. Yleiskristillisellä pohjalla toimiva yhdistys tarjoaa maksutonta palvelua vanhuksille, yksinäisille ja muille apua tarvitseville.

–Tuotamme iloa arkeen seurustelun, ulkoilun, kauppa-asioinnin ja muiden pienten palvelujen merkeissä. Siivous ei kuitenkaan kuulu palveluvalikoimamme, kertoo yhdistyksen Marttilan vastuuhenkilö Leena Kainulainen.

Kainulainen kuuluu kuusi vuotta sitten perustetun Auranmaan Lähimmäispalveluyhdistyksen perustajajäseniin. Marttilassa yhdistys ei ole aiemmin toiminut. Toiminta ei ole sidoksissa mihinkään seurakuntaan ja kaikki palvelu on maksutonta.

–Tälle työlle on Marttilassakin tilausta. Vapaaehtoiseen palvelutiimiimme liittymisestä on jo kiinnostunut kymmenkunta ihmistä. Toinen samanmoinen määrä olisi vielä hyväksi, Kainulainen mainitsee.

 
Auranmaan Lähimmäispalveluyhdistys järjestää neuvottelu- ja järjestäytymisillan Marttilan osuuspankin kerhohuoneella tiistaina 27.6. klo 18. Leena Kainulainen vastaa lisätiedusteluihin, puh. 045 356 0344. Yhdistyksen verkkosivut www.alpry.net.

 

Lue lisää 16.06.2017 lehdestä

 Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot