Näppärän ja Jennin agilityradasta iloa myös muille – katso video

Jenni Ahtola-Roblesin Näppärä näyttää mallia ja Ruusu-lehmä seuraa taustalla kiinnostuneena, kuinka agilityradalla mennä vilistetään.

AURA. Näppärällä on vauvamasu, mutta innokkaasti ja näppärästi se näyttää esimerkkiä, kuinka kotipellolle pystytetyllä agilityradalla mennä vilistetään. Pieni sadekaan ei koiraa haittaa.

Näppärän emäntä Jenni Ahtola-Robles on harrastanut agilityä teinivuosista asti. Nyt kotipellolle pystyttämäänsä agilityrataan hän investoi pari vuotta sitten, mutta pystytys jäi muiden kiireiden vuoksi joksikin aikaa odottamaan. Esteiden ollessa varastoituna heräsi ajatus tarjota auranmaalaisille koiraharrastajille mahdollisuutta harrastaa lajia kotikulmilla.

Ahtola-Robles vuokraa rataa koiran rotuun ja ikään katsomatta kaikille lajista innostuneille omatoimiseen käyttöön.

–Rata on käytettävissä aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn maanantaista sunnuntaihin. Ja saa tulla vaikka keskellä yötä, hän lupaa.

 

Lue lisää 20.06.2017 lehdestä

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot