Boksishop

Humalainen uhkaili puukko kädessä Mellilässä

LOIMAA/Mellilä. Tiistai-iltapäivällä 62-vuotias humalainen loimaalaismies käyttäytyi aggressiivisesti Mellilän K-marketissa, kun hänelle kieltäydyttiin myymästä olutta. Mies lähti kaupasta, mutta palasi puukon kanssa huudellen uhkauksia kaupan henkilökunnalle. Tämän jälkeen mies poistui kaupasta.

Poliisi otti miehen kiinni tämän asunnosta. Miestä epäillään laittomasta uhkauksesta.

 

 Tilaa lahjalehti
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot