Boksishop 2018 vaihtuva

Pätkiskakku huipensi syyslomalaisten kokkauspäivän

Vihdoinkin pätkiskakkua saa ottaa! Kerttu Näräsen jälkeen vuoroaan odottavat Eeli Mattila, Oskar Peltola, Johanna Teinilä ja Matilda Peltola. Kuva: Kiti Salonen

PÖYTYÄ/Yläne. Sinisillä ja valkoisilla nonparelleilla koristellun pätkiskakun ympärillä käy kuhina. Pikkukokkien tekisi kovasti mieli päästä upottamaan hampaansa kuohkeaan kakkuun.

Johanna Teinilä, 7, ja Kerttu Näränen, 9, nuolivat kuorrutekipon ja tietävät lopputuloksen olevan suussa sulava.

–Hyvin suklainen, Kerttu kuvailee.

Ensin on kuitenkin syötävä suolaista. Pikkukokkien toiveesta Keihäskosken Marttojen kokkauskurssilla valmistettiin itse pitsaa tomaattikastikkeesta lähtien. Menuhun kuuluu myös lohkoperunoita, vihersalaattia ja salaatinkastiketta sekä perunasalaattia, johon on hyödynnetty tähteeksi jääneitä keitettyjä perunoita. Jälkiruoaksi on mustikkaa ja banaania sisältävä smoothie, elokuun yllätys.

Keihäskosken Martat on järjestänyt kokkauskursseja Paimenenmäessä perinteisesti syys- ja hiihtolomilla. Nyt ohjaaja Sanna Mattila tarvitsi ohjaajakaveriksi anoppinsa Leena Mattilan, sillä alakouluikäisiä lapsia ilmoittautui mukaan peräti 16.

 

Lue lisää 20.10.2017 lehdestä

 



Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot