Boksishop 2018 vaihtuva

Riihikosken yhtenäiskoulu, keskuskeittiö ja Elisenvaaran koulu saivat hintalapun

PÖYTYÄ. Pöytyän teknisen lautakunnan esittämässä lähivuosien investointiohjelmassa arvioidaan Riihikosken yhtenäiskoulun rakentamisen määrärahatarpeeksi ensi vuonna viisi miljoonaa ja seuraavana vuonna kolme miljoonaa euroa.

Elisenvaaran yhtenäiskoulun suunnittelu maksaisi ensi vuonna neljännesmiljoonan sekä rakentaminen vuosina 2019 ja 2020 yhteensä 14 miljoonaa euroa.

Riihikosken keskuskeittiön määrärahatarve ensi vuonna on 1,2 miljoonaa. Yläneen kunnanviraston muuttaminen päiväkodiksi tai uuden päiväkodin suunnittelu on hanke, jonka määrärahatarpeeksi arvioidaan kolmelle vuodelle yhteensä 1,6 miljoonaa.

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot