Boksishop 2018 vaihtuva

Karinaisten ammuskelijan takaa-ajo päättyi Tarvasjoelle

Piikkimatto teki renkaista selvää jälkeä. Ammuskelijan auton rispaantuneet renkaat irtosivat vanteilta piikkimattoon ajon seurauksena. Lukijan kuva.

PÖYTYÄ/Karinainen, AURA, LIETO/Tarvasjoki. Usean poliisipartion toimin toteutettu takaa-ajo, jonka kohteena oli Karinaisissa talon pihalla uhkaillut ja haulikolla ampunut mies, päättyi lähes tunnin kestäneen operaation jälkeen vasta, kun poliisi oli käyttänyt etälamautinta.

Tapahtumat alkoivat myöhään maanantai-iltana Karinaisissa, jossa talonväelle jostain syystä kaunaa kantanut vuonna 1985 syntynyt mies oli tullut autollaan talon pihalle. Uhkailun ohella hän oli ammuskellut luvallisella haulikollaan muutaman kerran. Ammuskelun kohteena ei kuitenkaan ollut ihmisiä.

Poliisin saapuessa paikalle ammuskelija oli poistunut autollaan pihalta. Hän tuli autollaan poliisipartiota vastaan Auran keskustassa. Tästä alkoi lähes tunnin kestänyt takaa-ajo, johon osallistui useita poliisipartioita.

Mies ajoi poliisia karkuun Auran, Pöytyän ja Liedon alueella ja kolhi matkan varrella Aurassa häntä pysäyttämässä ollutta poliisiautoa.

Ammuskelijan matka ei pysähtynyt edes poliisin piikkimattoon, johon hän ajoi Kymppitiellä Tyllin teollisuusalueen kohdalla.

Puhjennut eturengas pakotti hänet kuitenkin pysäyttämään autonsa Tarvasjoen kirkolla. Sielläkään hän ei totellut poliisin käskyä tulla ulos autostaan, vaan mieheen jouduttiin käyttämään etälamautinta.

Mies puhalsi alkometriin 0.74 mg/l lukeman.

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot