Boksishop 2018 vaihtuva

Tarvasjoen kappeliseurakunnan säästöpossu joutui varkaan kynsiin

LIETO/Tarvasjoki. Tarvasjoen kappeliseurakunnan perhekerhon säästöpossu joutui rosvon ja ryökäleen käsiin. Pitkäkyntinen rikkoi possun ja anasti possussa olleet noin 200–300 euroa. Seurakuntatalolta anastamansa possun rosvo hylkäsi Kyröntien varteen, josta suntio sen löysi.

Säästöpossun löytyminen pisti seurakunnassa miettimään, ovatko myös jonkin aikaa kateissa olleet videotykki ja basso tulleet varastetuksi. Videotykin ja basson on aiemmin arveltu joutuneen isossa seurakunnassa liikkuvien työntekijöiden matkassa jonnekin, mistä niitä ei osata etsiä.

Murtojälkiä ei seurakuntatalolta ole löytynyt.

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot