Boksishop 2018 vaihtuva

Krista Tuomisto on Auranmaan positiivisin

Krista Tuomiston ympärillä Auranmaan Nuorkauppakamarin Hanna Helenius ja Hanna Sieppi.

ORIPÄÄ. Krista Tuomisto luuli astelevansa Oripään Osuuspankin tavanomaiseen aamupalaveriin, mutta ihan niin se ei mennyt. Tarjolla oli mojova, mutta iloinen yllätys, sillä pankkitoimihenkilönä työskentelevä Tuomisto oli valittu juhlavuoden positiivisimmaksi henkilöksi Auranmaalla.

Yllätyksestä toivuttuaan Tuomisto ilahtui kunniasta liikutukseen asti. Hänen mielestään osansa palkinnosta ansaitsevat myös pankin mukava työyhteisö ja mukavat asiakkaat.

–Ihan sanattomaksi tässä menee, kukkakimppua ja kunniakirjaa pidellyt Tuomisto henkäisi.

Auranmaan positiivisimman valinnan takana on Auranmaan Nuorkauppakamarin ja sen yhteistyökumppanien muodostama raati, joka tekee valinnan kansalaisten ehdotusten pohjalta.

 

 

Lue lisää 15.12.2017 lehdestä

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot