Boksishop 2018 vaihtuva

Yksi loukkaantui ulosajossa Marttilassa

Palokunta käänsi katolleen kellahtaneen auton pyörilleen. Kuva: Simo Päivärinta.

MARTTILA. Yksi henkilö loukkaantui lievästi ulosajossa Marttilassa maanantaina iltapäivällä viiden aikaan. Onnettomuus sattui kymppitiellä noin kolme kilometriä Ollilasta Turun suuntaan Kriivarintien kohdalla. Henkilöauto oli ajautunut ojaan ja kellahtanut katolleen.

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot