Boksishop 2018 vaihtuva

Anni Timonen pelaa MM-kisoissa

LIETO/Tarvasjoki. Tarvasjokelainen jääkiekkoilija Anni Timonen, 15, pelaa alle 18-vuotiaiden tyttöjen MM-kisoissa. Kisat pelataan 6.–13.1. Venäjän Dmitrovissa.

Tyttöleijonat pelaavat samassa alkulohkossa Tsekin, Sveitsin ja Saksan kanssa. Suomen kisat alkavat ottelulla Saksaa vastaan.

B-lohkossa pelaavan Suomen on yllettävä alkulohkon ensimmäiseksi tai toiseksi, jotta se olisi mukana pudotuspelivaiheessa. Pudotuspeleissä B-lohkon kaksi parasta pelaa A-lohkon kahta heikointa vastaan. A-lohkon kaksi parasta etenee suoraan välieriin.

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot