Boksishop 2019 vaihtuva

Suurilan tyttönen ennätti Auranmaan vuoden ensimmäiseksi vauvaksi

Suloista unta uinuva tyttönen ei arvaa olevansa vuoden ensimmäinen vauva Auranmaalla.

AURANMAA. Auranmaan vuoden ensimmäinen vauva on perheensä toinen lapsi. Tarvasjoen Suurilassa asuvan nuorenparin Tiia Lahden ja Juuso Kalevan perheeseen uudenvuodenpäivänä syntynyt tyttönen saa hoivaa myös isoveljeltään Janilta, joka itsekin on vielä aika pikkuinen.

 

Lue lisää 19.01.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot