Boksishop 2018 vaihtuva

Auranmaan väkimäärä väheni komppanian verran

AURANMAA. Tilastokeskuksen väkilukutilasto kertoo, että Auranmaalla oli viime vuoden lopuilla kirjoilla 18 146 ihmistä. Alueen kuntien yhteenlaskettu väkimäärä väheni vuoden aikana 131 hengellä.

Suurimman väestötappion koki alueen suurin kunta Pöytyä, jonka väkiluku väheni vuoden aikana 70 hengellä. Suhteellisesti suurin kato, 53 henkeä, koetteli Koskea. Oripää pystyi sen sijaan yli 20 hengen väestönkasvuun. Plussalle ponnisti myös Aura.

Pöytyän väkiluku oli joulukuun lopussa 8 424 (-70), Auran 3 991 (+5), Kosken 2 360 (-53), Marttilan 1 989 (-34) ja Oripään 1 382 (+21).

Liedon vahva kasvu jatkui viime vuonna. Lietolaisia oli joulukuun lopussa 19 600 (+201). Loimaan luvut osoittavat toiseen suuntaan, mutta eivät enää niin pahasti kuin toissa vuonna. Loimaan väkimäärä oli 16 160 (-113).

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot